Article Errors

1. The wisdom is the gift of God.
a) Wisdom is the gift of God.
b) The wisdom is gift of God.
c) Wisdom is gift of the God.
d) The wisdom is the gift of God.

2. The man is mortal.
a) The man is mortal.
b) Man is mortal.
c) Man is the mortal.
d) The men is mortal.

3. The house caught the fire.
a) The house caught fire.
b) House caught the fire.
c) House caught fire.
d) The house caught the fire.

4. The English is the language of English.
a) English is the language of the English.
b) The English is language of the English.
c) The English is the language of English.
d) English is the language of English.

5. I have a headache.
a) I have a headache.
b) I have an headache.
c) I have the headache.
d) I has a headache.

6. Musilms recite Holy Quran daily.
a) The Muslims recite Holy Quran daily.
b) Muslims recite the Holy Quran daily.
c) The Muslims recite the Holy Quran daily.
d) All Muslims recite Holy Quran daily.

7. His father is a poet and a novelist.
a) His father is a poet and a novelist.
b) His father is a poet and novelist.
c) His father is the poet and the novelist.
d) His father is the poet and a novelist.

8. She is making noise.
a) She is making the noise
b) She is making a noise.
c) She is making noises.
d) She is making noise.

9. Indus was a large river of Pakistan.
a) The Indus is the largest river in Pakistan.
b) Indus is the largest river in Pakistan.
c) The Indus is large river in Pakistan.
d) Indus is largest river in Pakistan.

10. Cow is useful animal.
a) A cow is a useful animal.
b) The cow is useful animal.
c) The cow is a useful animal.
d) Cow is the useful animal.

11. Sun rises in east.
a) Sun rises in east.
b) Sun rises in the east.
c) The sun rises in east.
d) The sun rises in the east.

12. He is M. A. in English.
a) He is M. A.in English.
b) He is an M. A. in English.
c) He is an M. A. in the English.
d) He is the M. A.in English.

13. Strong should not tease weak.
a) Strong should not tease the weak.
b) The strong should not tease the weak.
c) The strong should not tease weak.

Answer Key

  1. A
  2. B
  3. A
  4. A
  5. A
  6. C
  7. B
  8. B
  9. A
  10. C
  11. D
  12. B
  13. B

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *