Verb Errors

1. Never she tells a lie.
a) She never tells a lie.
b) She tells never a lie.
c) She never tell a lie.
d) She tell never a lie.

2. I have come here yesterday.
a) I came here yesterday.
b) I had come here yesterday.
c) I come here yesterday.
d) I shall come here yesterday.

3. This book has been printed last year.
a) This book has been printed last year.
b) This book has printed printed last year.
c) This book had been printed last year.
d) This book was printed last year.

4. He is suffering from fever for ten days.
a) He is suffering from fever for ten days.
b) He was suffering from fever for ten days.
c) He is suffering with fever for ten days.
d) He has been suffering from fever for ten days.

5. It is raining since morning.
a) It was raining since morning.
b) It is raining for morning.
c) It has been raining for morning.
d) It has been raining since morning.

6. He went to Lahore tomorrow.
a) He will go to Lahore tomorrow.
b) He was going to Lahore tomorrow.
c) He has gone to Lahore tomorrow.
d) He goes to Lahore tomorrow.

7. He is ill from Sunday.
a) He has been ill for Sunday.
b) He has been ill since Sunday.
c) He is ill since Sunday.
d) He was ill since Sunday.

8. The students are working hard for several months.
a) Students is working hard for several months.
b) The students are working hard for many months.
c) The students have been working hard for several months.
d) The students were working hard for many months.

9. There be none for you.
a) There was none of you.
b) There was none for you.
c) There have none for you.
d) There was to none for you.

10. He is ill since three months.
a) He is ill for three months.
b) He is illing for three months.
c) He has been ill for three months.
d) He has been illing since month.

11. He absented from duty.
a) He absented himself from the duty.
b) He absented the duty.
c) He absented from the duty.
d) He absented on the duty.

12. They enjoyed in the fair.
a) They enjoyed from the fair.
b) They enjoyed to the fair.
c) They enjoyed themselves in the fair.
d) They enjoyed themself in the fair.

13. If he came, I will go.
a) If he comes, I shall go.
b) If he comes, I should go.
c) I he came, I will go.
d) If he had come, I would go.

14. If he will work hard, he will pass.
a) If he works hard, he would pass.
b) If he will work hard, he would pass.
c) If he works hard, he will pass.
d) If he would work hard, he will pass.

15. He speaks as if he is mad.
a) He speaks as if he is a mad.
b) He speaks as if he has mad.
c) He speaks as if he were mad.
d) He speaks as if he were a mad.

16. He ran as if he was crazy.
a) He ran as if he were crazy.
b) He ran as if he had crazy.
c) He ran as if he has been crazy.
d) He ran as if he has crazy.

17. The prisoner hanged in the jail.
a) The prisoner was hanged in the jail.
b) Prisoner was hung in the jail.
c) The prisoner hung in the jail.
d) The prisoner hanged in the jail.

18. I heard my principle to speak.
a) I heard my principle to speak.
b) I heard my principle speak.
c) I heard my principle speaking.
d) I heard my principle spoken.

19. She absented from the class.
a) She absented her from the class.
b) She absented herself of the class.
c) She absented from class.
d) She absented herself from the class.

20. We enjoyed during the holidays.
a) We enjoyed during holidays.
b) We enjoyed ourselves during holidays.
c) We enjoyed ourself during holidays.
d) We enjoyed of ourself during the holidays.

21. He said that he loves with Alia.
a) He said that he loves with Alia.
b) He said that he loved Alia.
c) He said that he love Alia.
d) He said that he love with Alia.

22. She said that she is ill.
a) She said that she was ill.
b) She said that she is ill.
c) She said that will be ill.
d) She said that she has been ill.

23. If he had helped me, I had succeed.
a) If he helped me, I would have succeeded.
b) If he had helped me, I would have succeeded.
c) If he had helped me, I will have succeeded.
d) If he helps me, I would succeed.

24. I he will come to me, I would help him.
a) If he would come to me, I would help him.
b) If he had come to me, I would help him.
c) If he comes to me, I would help him.
d) If he came to me, I would help him.

25. Why you left the class?
a) Why did you left the class?
b) Why did you leave the class?
c) Why will you left the class?
d) Why would you left the class?

26. I do not know who are you?
a) I don’t know who are you.
b) I do not know who you are?
c) I does not know who are you?
d) I do not which are you?

27. I could not help to laugh.
a) I could help to laugh.
b) I could help but laugh.
c) I could not help but laughing.
d) I could not help laughing.

28. I cannot laugh when I see him.
a) I cannot help but laugh when I see him.
b) I cannot help to laugh when I see him.
c) I cannot laughing when I see him.
d) I cannot help and laugh when I see him.

29. He came to me with a view to discuss the matter.
a) He came to me with a view to discussing the matter.
b) He came to me with a view to discuss on the matter.
c) He came to me with a view to discussed their matter.
d) He came to me discuss at the matter.

Answer Key

Answer Key

  1. A
  2. A
  3. D
  4. D
  5. D
  6. A
  7. B
  8. C
  9. B
  10. C
  11. A
  12. C
  13. A
  14. C
  15. C
  16. A
  17. A
  18. B
  19. D
  20. B
  21. B
  22. A
  23. B
  24. D
  25. B
  26. A
  27. D
  28. C
  29. A

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *