Word Choice

1. No one should speak a lie.
a) No one should speak lie.
b) No one should tell a lie.
c) No one should have tell a lie.
d) No one should have tell the lie.

2. He denied to dine with me.
a) He denied to dine at me.
b) He refused to dine with me.
c) He denied for dinging of me.
d) He denied to dine me.

3. He did not leave his work uncomplete.
a) He did not leave his work incomplete.
b) He did not leave the work uncomplete.
c) He did not leave his work the incomplete.
d) He did not leave this work uncomplete.

4. He keeps himself away from smoking.
a) He keep away from smoking.
b) He keeps away from smoking.
c) He keeps out of smoking.
d) He keeps away smoking.

5. He expresses the truth.
a) He speaks the truth.
b) He says the truth.
c) He exresses truth.
d) He told a truth.

6. He knows to drive a car.
a) He knows to drive a car.
b) He knows how to drive a car.
c) He knows to drive in a car.
d) He knows driving a car

7. He is a miser man.
a) He is miser man.
b) He is the miser man.
c) He is a miser.
d) He is a miserly.

8. There is no place in this compartment.
a) There is no place in this compartment.
b) There is no room in this compartment.
c) There is not room in this compartment.
d) There is not any place in this compartment.

9. Don’t speak a lie.
a) Don’t tell the lie.
b) Don’t speak the lie.
c) Don’t tell a lie.
d) Don’t speak a lie.

10. I take pain over my work.
a) I take pain at my work.
b) I take pain in his work.
c) I take pain at his work.
d) I take pains over my work.

11. What is the last news?
a) What are the last news?
b) What the last news is?
c) What are the latest news?
d) What is the latest news?

12. He made a goal against our team.
a) He made a goal against our team.
b) He did make a goal against our team.
c) He make a goal against our team.
d) He scored a goal against our team.

13. She said that she was wrong.
a) She said that she is in wrong.
b) She said that she was in the wrong.
c) She said that she is in the wrong.
d) She said that she is wrong.

14. She met Ali’s family members.
a) She met Ali family members.
b) She met with Ali’s family members.
c) She met the members of Ali’s family.
d) She meets the Ali’s family members.

15. He ran into many troubles.
a) He ran into much trouble.
b) He ran with troubles.
c) He ran in troubles.
d) He ran into much troubles.

Answer Key

  1. B
  2. B
  3. A
  4. B
  5. A
  6. B
  7. C
  8. B
  9. C
  10. D
  11. D
  12. D
  13. B
  14. C
  15. A

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *